Om Natur-Import

Natur-Import AS, etablert i 1971 er et firma med over 40 års erfaring innenfor naturprodukter, kosttilskudd, økologiske varer på det norske markedet.

Utvalgte produkter

 • Forkjølelsespakke
  kr 455.00 kr 355.00
  En samling av gode produkter ved forkjølelsesplager – Japol (ved lette hodepiner, forkjølelsesubehag), Acerola (C-vitaminer), Alpenkraft bon bon og Alpenkraft ved sår hals og plager i luftveier.
 • Gavepakke Body lotion 100ml og Dusjskum 200ml, roseduft
  kr 300.00 kr 199.00
  Deilig mykgjørende dusjskum med roseduft  for kropp og hår, svært drøy i bruk. Body lotion med  roseduft  gir mye fukt samt holder svært lenge på fuktigheten. Ikke testet på dyr.
 • Søtt og bittert! Godt til jul
  kr 250.00 kr 199.00
  GALLEXIER® URTEBITTER En utsøkt aperitiff og hjelp til fordøyelsen Uten konserveringsmidler Urter med bitter smak er veien til bedre leverfunksjon og fordøyelse Leveren står for avgiftningen av kroppen, dette er avgjørende for god helse. Gallexier inneholder artisjokk blad, løvetann og 10 andre medisinske urter med bitter smak. Disse har vært kjent i hundrevis av år for sin positive effekt på lever og galleblære. Hva er Gallexier? Gallexier er en alkoholfri aperitiff som kan inntaes før eller etter måltider. Den består av artisjokk, løvetann og andre bitre urter som i samspill har en positiv effekt på fordøyelseskanalen. Urtene forhindrer fordøyelsesbesvær og lindrer den ubehagelige følelsen av å være for mett, samt ubehag etter et tungt eller fettrikt måltid. Men effekten til disse bitre urtene kan være tapt om de inntaes i kapsel eller tablettform. Det er faktisk den bitre smaken i munnen som trigger de positive effektene. Vi har fire forskjellige smaksområder på overflaten av tungen. Dette for å kunne skille hva som er bra for oss å spise, og hva som kan utgjøre en fare. Disse papillene gir oss smaksopplevelsene av surt, søtt, salt og bittert. I dagens kosthold finnes det nesten ingen bitre smaker igjen. Majoriteten av smakene heller mot den søte siden, og mat med bitter smak er uvanlig. Det er innlysende at en mangel på bitre smaker har hatt en dramatisk effekt på vårt metabolske system, spesielt etter noen generasjoner med denne type kosthold.
 • Gourmet margarin – Vitaquell
  kr 39.00 kr 10.00
  Vitaquell Gourmet margarin Fri for egg, gluten og gjær. Gourmetmargarin Vitaquell har med sin friske og fullendte smak en fin aroma og fasthet. Ingredienser: Plantebaserte oljer (rapsolje, solsikkeblomstolje), plantebasert fett (palmeolje1, palmekjernefett1, myse (17%), gulrotsaft, yoghurt (1,5%), emulgator lecithin1, sitronsaft, naturlige aromaer. 1)palmekjernefett fra palmeolje dyrket under fornybare forhold. 1) solsikkeblomstlecithinNæringsverdi pr. 100 gr.: Kan...
 • Gavepakke Body lotion 100 ml og Dusjskum 200 ml m/granateple.
  kr 300.00 kr 199.00
  Gavepakke med Granateplebasert mykgjørende  dusjskum og bodylotion. Velgjørende for kropp og sjel.  Dusjskummet er også velgjørende som hårshampo, svært drøy i bruk. Body lotion gir mye fukt samt holder svært lenge på fuktigheten. Ikke testet på dyr.

Naturarkivet

Nyhetsbrev

Motta nyheter, tips og gode tilbud ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Handlekurv