Det flytende jerntilskuddet Floradix Formula fra kvalitetsprodusenten Salus har gjennom årene hjulpet titusener av nordmenn å dekke sin jernmangel. Nå lanserer vi jern- og vitamintilskuddet, Floradix Jern for barn, i Norge.

Jernmangel anses som den vanligste ernæringsmangelen og et alvorlig folkehelseproblem på verdenbasis. Problemet skal være mest utbredt i utviklingsland – men  en ny norsk studie tyder på at mange barn i Norge mangler jern.

Tegn kan være tretthet, svimmelhet og tung pust ved anstrengelse – og jernmangel kan påvirke fysisk utholdenhet, tankeytelse, syn og hørsel.

Ved mistanke om jernmangel bør man kontakte lege for å få det undersøkt. Ved påvist mangel hos barn, anbefaler vi flytende Floradix Jern for barn Det naturlige tilskuddet inneholder foruten jern både B-vitaminer og naturlig vitamin C fra acerola.

Tilskuddet inneholder ikke alkohol, konserveringsmidler eller kunstige smaks- og fargestoffer. Det er fri for laktose, gluten og gjær – og velegnet for vegetarianere og veganere.

Bestill Floradix Jern for barn her.