5 måter å bruke kokosolje på

Kokosolje har lenge vært en av de heteste skjønnhetstrendene. Se fem måter du kan bruke vidundermiddelet selv.


En rekke kjendiskvinner sverger til oljen fra den brune nøtten for å pleie kroppen - både på innsiden og utsiden. Vi kan allikevel avsløre at den er spesielt bra som hudpleieprodukt. Kokosolje er helt fri fra kjemikalier og skumle tilsetningsstoffer, og den er så naturlig som det kan få blitt.

Kokosoljen har en regulerende evne på hudens fukt- og fettbalanse fordi den hindrer vanntap og derfor er fuktighetsbevarende. Det betyr at den kan brukes til mange ting.

1. Plei slitte hårtupper
Ta en liten ert med kokosolje på tuppene på håret ditt for å få mer glans. Det meste av nordisk hår er slitt, men litt kokosolje etter du har dusjet eller som en intens hårkur gjør susen.

2. Lag din egen kroppskrubb
De fleste merker som selger hudpleie selger en form for kroppskrubb, men de kommer ofte med en høy prislapp. Heldigvis kan du lage din egen økologiske skrubb! Smelt litt kokosolje og bland det med brunt sukker. Har du litt eterisk olje liggende kan du tilsette det for fantastisk lukt.

3. Lindre solbrent hud
Smør solbrent hud med kokosolje for en lindrende effekt. Samtidig vil du tilføre kroppen litt pleie og fukt.

4. Mykne opp neglebåndene
Kokosolje kan brukes til å pleie tørr hud på hele kroppen, men spesielt bra er den for å mykne opp neglebåndene. Avslutt gjerne med en god håndkrem.

5. Som økologisk fuktighetskrem
Kokosolje er både fuktgivende og antibakteriell og den kan derfor benyttes som nattkrem til ansiktet eller som fuktighetskrem til kroppen. Huden holdes silkemyk lenge.

Vi anbefaler

kokosolje økologisk, med naturlig smak
Økologisk kokosolje fra Vitaquelle
Kaldpresset og uten bruk av løsemidler, med en naturlig smak.

Bestill i nettbutikk >

NYHETSBREV

Øvrige artikler

Vi benytter informasjonskapsler/cookies på våre websider for å få vite hvordan sidene brukes og for å tilpasse sidene enda bedre for våre besøkende.